Alex Teixeira Besiktas : Orta saha ve on numara mevkilerinde oynayabilen yıldız oyuncu iki ayağını da çok etkili bir şekilde kullanabiliyor.

Alex Teixeira Besiktas : Orta saha ve on numara mevkilerinde oynayabilen yıldız oyuncu iki ayağını da çok etkili bir şekilde kullanabiliyor.. Görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Yaz tatilini alex teixeira'yla birlikte geçiren josef de souza, yönetime mesaj gönderdi. 7/24 dinle fotomaç beşiktaş alex teixeira ile masada! Orta saha ve on numara mevkilerinde oynayabilen yıldız oyuncu iki ayağını da çok etkili bir şekilde kullanabiliyor. Alex teixeira ise, yıllık 3 milyon euro net maaş istiyor.

Geride bıraktığımız sezonu şampiyon tamamlayan ve teknik direktör sergen yalçın önderliğinde transfer çalışmalarına devam eden beşiktaş, alex teixeira ile 2 yıllık anlaşma. Alex teixeira free agent since {free agent_since} attacking midfield market value: Çin ekibi jiangsu'dan ocak ayında ayrılan ve bonservisi elinde olan teixeira ile yıllık 2,5 milyon euro garanti ücret karşılığında el sıkışıldı. İşte alex teixeira transferinde son durum. 30 haziran 2021 11:49 / spor

Alex Teixeira Adim Adim Besiktas A Orta Cizgi Besiktas Haberleri Besiktas Transfer Haberleri
Alex Teixeira Adim Adim Besiktas A Orta Cizgi Besiktas Haberleri Besiktas Transfer Haberleri from ortacizgi.com
Black and white team focused on some names during the meetings with coach sergen yalçın. Beşiktaş, 31 yaşındaki orta sahaya 1,5 milyon euro da imza parası önerdi. Alex teixeira skills transfer haberleri,beşiktaş transfer haberleri,beşiktaş transfer haberler. Salih uçan, mehmet topal ve kenan karaman'ı kadrosuna katan beşiktaş, alex teixeira. Bu arada alex teixeira'nın, beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı josef de souza ile birlikte 'kartal pençesi' hareketi yapması sosyal medyadaki taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Siyah beyazlılar, büyük ölçüde anlaşma sağladığı brezilyalı 10 numarayı önümüzdeki hafta sağlık kontrolü için türkiye'ye davet etti. Beşiktaş yönetimi ise bu rakamı yüksek bularak indirime gitmesini istedi.

7/24 dinle fotomaç beşiktaş alex teixeira ile masada!

Alex teixeira skills transfer haberleri,beşiktaş transfer haberleri,beşiktaş transfer haberler. Beşiktaş, uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı alex teixeira transferinde mutlu sona artık çok yakın. Transfer çalışmalarını sürdüren beşiktaş , bonservisi elinde olan alex teixeira'ya 2+1 yıllık sözleşme ve yıllık 2 milyon euro teklif ettiği iddia edildi. 428 maçta, 172 gol ve 72 asi̇st üretti̇. Transfer görüşmelerinin bu hafta neticelenmesi bekleniyor. Anlaşma sağlanması halinde 1 hafta içinde i̇stanbul'da sağlık kontrolden geçerek olan teixeria, beşiktaş ile 3. €7.00m * jan 6, 1990 in duque de caxias, brazil Bir döneme damga vuran brezilyalı alex teixeira'nın beşiktaş ile anlaştığı iddia ediliyor. Bu arada alex teixeira'nın, beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı josef de souza ile birlikte 'kartal pençesi' hareketi yapması sosyal medyadaki taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından resmi anlaşmanın yapılması bekleniyor. Orta saha ve on numara mevkilerinde oynayabilen yıldız oyuncu iki ayağını da çok etkili bir şekilde kullanabiliyor. Takıma yıldız bir 10 numara transfer etmek isteyen beşiktaş'ın gündemine son olarak çin ekibi jiangsu'da görev yapan, sezonun ikinci yarısından beri boşta olan alex teixeira geldi. Geride bıraktığımız sezonu şampiyon tamamlayan ve teknik direktör sergen yalçın önderliğinde transfer çalışmalarına devam eden beşiktaş, alex teixeira ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Şampiyon beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Çin ekibi jiangsu'dan ocak ayında ayrılan ve bonservisi elinde olan teixeira ile yıllık 2,5 milyon euro garanti ücret karşılığında el sıkışıldı. Bir döneme damga vuran brezilyalı alex teixeira'nın beşiktaş ile anlaştığı iddia ediliyor. Shaktar donetsk'te yıldızı parlayan 31 yaşındaki teixeria, ukrayna'da 6 yıl. İşte alex teixeira transferinde son durum.

Alex Teixeira Dan Heyecanlandiran Paylasim
Alex Teixeira Dan Heyecanlandiran Paylasim from www.duhuliye.com
Ogün şahinoğlu beşiktaş alex teixeira i̇le anlaştı a spor sabah sporu 07.07.2021 Alex teixeira, beşiktaş'tan servet istedi brezilyalı yıldız alex teixeira, 3.5 milyon euroluk yıllık ücret ve aynı miktarda imza parası talebi yüksek bulundu. Alex teixeira ise, yıllık 3 milyon euro net maaş istiyor. 7/24 dinle fotomaç beşiktaş alex teixeira ile masada! Takıma yıldız bir 10 numara transfer etmek isteyen beşiktaş'ın gündemine son olarak çin ekibi jiangsu'da görev yapan, sezonun ikinci yarısından beri boşta olan alex teixeira geldi. Şampiyon beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Orta saha ve on numara mevkilerinde oynayabilen yıldız oyuncu iki ayağını da çok etkili bir şekilde kullanabiliyor. Transfer görüşmelerinin bu hafta sonuçlanması bekleniyor.

Alex teixeira free agent since {free agent_since} attacking midfield market value:

Shaktar donetsk'te yıldızı parlayan 31 yaşındaki teixeria, ukrayna'da 6 yıl. Black and white team focused on some names during the meetings with coach sergen yalçın. Beşiktaş, uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı alex teixeira transferinde mutlu sona artık çok yakın. Beşiktaş uzun süredir kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği alex teixeira transferinde mutlu sona çok yakın. Alex teixeira skills transfer haberleri,beşiktaş transfer haberleri,beşiktaş transfer haberler. Siyah beyazlı ekibin yıllık 3 milyon euro isteyen teixeira'yla görüşmelerini sürdürdüğü aktarılırken beşiktaş taraftarı brezilyalı yıldızın kariyerini araştırmaya başladı. 428 maçta, 172 gol ve 72 asi̇st üretti̇. Beşiktaş yönetimi ise bu rakamı yüksek bularak indirime gitmesini istedi. Bu arada alex teixeira'nın, beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı josef de souza ile birlikte 'kartal pençesi' hareketi yapması sosyal medyadaki taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Beşiktaş, brezilyalı oyuncu alex teixeira transferinde sona yaklaştı. Brezilya'da yıldız futbolcuyu ikna etmek için yoğun mesai harcayan tecrübeli oyuncu, idarecilerle yaptığı toplantıda, tatilim boyunca alex'le uzun zaman geçirdik. Görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Siyah beyazlılar, büyük ölçüde anlaşma sağladığı brezilyalı 10 numarayı önümüzdeki hafta sağlık kontrolü için türkiye'ye davet etti.

30 haziran 2021 11:49 / spor Taraflar, sonunda orta yolda buluştu.bonservisi elinde olan brezilyalı futbolcunun imza parası talebi bulunuyordu.alex teixeira'ya 2 artı 1 yıllık sözleşme teklif eden yönetimin, imza parasını taksitlere bölerek ödeme planı. Bu arada alex teixeira'nın, beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı josef de souza ile birlikte 'kartal pençesi' hareketi yapması sosyal medyadaki taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Transfer çalışmalarını sürdüren beşiktaş , bonservisi elinde olan alex teixeira'ya 2+1 yıllık sözleşme ve yıllık 2 milyon euro teklif ettiği iddia edildi. İşte alex teixeira transferinde son durum.

Alex Teixeira Spielerprofil Transfermarkt
Alex Teixeira Spielerprofil Transfermarkt from img.a.transfermarkt.technology
The experienced technical man, waiting for reinforcements to the number 10 position, focused more on the players who can play in two ways and wanted. Brezilya'da yıldız futbolcuyu ikna etmek için yoğun mesai harcayan tecrübeli oyuncu, idarecilerle yaptığı toplantıda, tatilim boyunca alex'le uzun zaman geçirdik. Brezilyalı on numara, çin kariyerinde 153 maçta görev alırken. Shaktar donetsk'te yıldızı parlayan 31 yaşındaki teixeria, ukrayna'da 6 yıl. Salih uçan, mehmet topal ve kenan karaman'ı kadrosuna katan beşiktaş, alex teixeira. Bunun üzerine, alex teixeira hakkında araştırmalar hız kazandı. Salih uçan, mehmet topal ve kenan karaman transferleriyle kadrosunu güçlendiren beşiktaş, alex teixeira bombasını patlatmaya hazırlanıyor.önümüzdeki hafta i̇stanbul'a gelecek brezilyalı yıldız, sağlık kontrolünün ardından resmi imzayı atacak. Şampiyon beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi.

Alex teixeira santos,6 ocak 1990 yılında brezilya'nınrio de janeiro eyaletinde yer alan duque de caxias şehrinde dünyaya gelen oyuncu son olarak çin kulübü jiangsu suning için forma giymişti.

Beşiktaş, brezilyalı oyuncu alex teixeira transferinde sona yaklaştı. Teknik direktör sergen yalçın'ın da takıma katılmasını çok istediği alex teixeira ile beşiktaş yönetimi, uzun süredir pazarlık halindeydi. Alex teixeira skills transfer haberleri,beşiktaş transfer haberleri,beşiktaş transfer haberler. Beşiktaş'ın alex teixeira teklifi belli oldu bir yandan devler ligi'ne uygun bir kadro kurmak isteyen diğer yandan da tff'nin belirlediği limitlere uymak zorunda olan beşiktaş, teknik. İşte alex teixeira transferinde son durum. Shakhtar donetsk'te yıldızı parlayan alex teixeira, şubat 2016'da 50 milyon euro'ya jiangsu suning'e transfer olmuştu. Beşiktaş uzun süredir kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği alex teixeira transferinde mutlu sona çok yakın. Bu arada alex teixeira'nın, beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı josef de souza ile beraber 'kartal pençesi' hareketi yapması sosyal medyadaki taraftarlar arasında büyük heyecan oluşturdu. Son pazarlıklar yapılıyor / 29.06.21 The experienced technical man, waiting for reinforcements to the number 10 position, focused more on the players who can play in two ways and wanted. 7/24 dinle fotomaç beşiktaş alex teixeira ile masada! Beşiktaş'ın bir süredir kadrosuna katmak için çaba sarfettiği brezilyalı 10 numara alex teixeira, ülkesinde josef de souza ile bir araya gelirken verdiği fotoğraf karesi camiada heyecana neden oldu. Alex teixeira ise, yıllık 3 milyon euro net maaş istiyor.

Takıma yıldız bir 10 numara transfer etmek isteyen beşiktaş'ın gündemine son olarak çin ekibi jiangsu'da görev yapan, sezonun ikinci yarısından beri boşta olan alex teixeira geldi alex teixeira. Bir döneme damga vuran brezilyalı alex teixeira'nın beşiktaş ile anlaştığı iddia ediliyor.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama